Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jane Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call

Εκχύλισμα Μανιταριών Ρέισι: Μια Φυσική Ενέργεια για την Υγεία και την Ευεξία

November 28, 2023

Στον τομέα της φυσικής υγείας και ευεξίας, το Ganoderma lucidum, γνωστό και ως Ganoderma lucidum στα κινέζικα, έχει προσελκύσει την προσοχή για τα σημαντικά οφέλη για την υγεία.που μεγαλώνει σε διάφορες ζεστές και υγρές περιοχές της ΑσίαςΗ αλκοόλη χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις θεραπευτικές της δυνάμεις και τώρα κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εκχύλισμα Μανιταριών Ρέισι: Μια Φυσική Ενέργεια για την Υγεία και την Ευεξία  0

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα:

Μια από τις σημαντικότερες επιδράσεις του Ρέισι είναι η ικανότητά του να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.που αποτελούν σημαντικό μέρος του ανοσοποιητικού συστήματοςΜπορεί να αλλάξει τις φλεγμονώδεις οδούς στα λευκά αιμοσφαίρια και να αυξήσει τον αριθμό άλλων λευκών αιμοσφαιρίων.

 

Αντικαρκινικές ιδιότητες:

Πολλοί άνθρωποι καταναλώνουν Reishi λόγω των πιθανών αντικαρκινικών του ιδιοτήτων.Αυτό το μανιτάρι μπορεί να ωφελήσει τους ασθενείς με καρκίνο αυξάνοντας τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής..

 

Μειώνει την κόπωση και την κατάθλιψη:

Μια προηγούμενη μελέτη διαπίστωσε ότι μετά τη λήψη συμπληρωμάτων για 8 εβδομάδες, η κόπωση μειώθηκε και η ευτυχία αυξήθηκε.

 

Το εκχύλισμα Ganoderma lucidum είναι μια φυσική δύναμη που προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία.Αυτός ο αρχαίος μύκητας είναι μια πολλά υποσχόμενη προσθήκη στον φυσικό κόσμο της υγείας και της ευεξίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jane@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216
86-13572180216