Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jane Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call
Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd.

Phytochemistry Hongda Shaanxi Co., ΕΠΕ.

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: PHYTOCHEMISTRY HONGDA Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 50million-100million Ιδρύθηκε Έτος: 2003
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η φυτοχημική Co. Hongda Shaanxi, ΕΠΕ είναι προσανατολισμένη προς το προϊόν επιχείρηση με την πιστοποίηση του ISO, την εβραϊκή πιστοποίηση, την πιστοποίηση Halal, την πιστοποίηση BRC και την οργανική πιστοποίηση. Είναι δεσμευμένο στον προσδιορισμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή των εκχυλισμάτων φυτών και των παραγώγων τους. Μέσω του τρόπου σχολείο-επιχειρηματικής συνεργασίας, η επιχείρηση έχει την ισχυρή δυνατότητα έρευνας και ανάπτυξης και την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής. Στην προϋπόθεση της διατήρησης της ποικιλομορφίας των φυσικών πρώτων υλών εγκαταστάσεων, η επιχείρηση βελτιώνει συνεχώς τη διαδικασία εξαγωγής των προϊόντων, και δημιουργεί ενεργά τα νέα προϊόντα, ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πελάτες στους τομείς των τροφίμων, τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, η ιατρική και τα καλλυντικά.

Ιστορία

Phytochemistry Hongda Shaanxi η Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Απρίλιο του 2003. Είναι μια οικονομική οντότητα κάτω από την ομάδα Shaanxi Hongda. Η επιχείρησή μας είναι μια σύγχρονη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζει την τεχνολογία και τη επιστημονική έρευνα. Ειδικευόμαστε στην έρευνα, την παραγωγή, την εισαγωγή & την εξαγωγή των φυσικών εκχυλισμάτων φυτών και των τυποποιημένων κινεζικών προϊόντων ιατρικής.

Phytochemistry Hongda έχει ένα καταχωρημένο κεφάλαιο περισσότερα από 18 εκατομμύρια yuan και έχει ειδικευμένα εγκαταστάσεις και ένα ερευνητικό κέντρο παραγωγής. Το εργοστάσιό μας βρέθηκε στο βιομηχανικό πάρκο Hongda, Sanyuan, επαρχία Shaanxi. Καλύπτει έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει σταθερό - επένδυση προτερημάτων 12 εκατομμύρια yuan. Διοργανώνουμε ένα εργαστήριο παραγωγής που οργανώνονται σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, που εξοπλίζονται με τον προηγμένο εξοπλισμό κενής ξήρανσης και τον εξοπλισμό ξήρανσης ψεκασμού, καθώς επίσης και προηγμένες πραγματικού μεγέθους εγκαταστάσεις γραμμών παραγωγής και ανοξείδωτου εξαγωγής εγκαταστάσεων ανοξείδωτου πειραματικές, στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα της κκπ για την κινεζική παραγωγή ιατρικής.

Το Shaanxi Hongda παίρνει «να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις πελατών, την παροχή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων» ως επιχειρησιακή αρχή του. Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και των αδιάλειπτων προσπαθειών, έχουμε καθιερώσει καλές επιχειρησιακές σχέση με περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο όπως η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία. Η επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης: «ακεραιότητα-βασισμένη στο, συνεχής καινοτομία.»

Χαιρετίστε σε Hongda Phytochemistry για το cooperatio!

Υπηρεσία

Το Shaanxi Hongda παίρνει «τις ανάγκες πελατών συνεδρίασης, που παρέχουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταπωλήσεων» ως επιχειρησιακό σκοπό του. Μετά από τη συνεχή ανάπτυξη και τις αδιάλειπτες προσπάθειες, η επιχείρηση έχει καθιερώσει καλά επιχειρησιακά elationships με περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία.

Η ομάδα μας

Κίνα Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jane@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216
86-13572180216