Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jane Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13572180216

WhatsApp : +8613572180216

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Phytochemistry Hongda Shaanxi η Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Απρίλιο του 2003. Είναι μια οικονομική οντότητα κάτω από την ομάδα Shaanxi Hongda. Η επιχείρησή μας είναι μια σύγχρονη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζει την τεχνολογία και τη επιστημονική έρευνα. Ειδικευόμαστε στην έρευνα, την παραγωγή, την εισαγωγή & την εξαγωγή των φυσικών εκχυλισμάτων φυτών και των τυποποιημένων κινεζικών προϊόντων ιατρικής.

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Phytochemistry Hongda έχει ένα καταχωρημένο κεφάλαιο περισσότερα από 18 εκατομμύρια yuan και έχει ειδικευμένα εγκαταστάσεις και ένα ερευνητικό κέντρο παραγωγής. Το εργοστάσιό μας βρέθηκε στο βιομηχανικό πάρκο Hongda, Sanyuan, επαρχία Shaanxi. Καλύπτει έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει σταθερό - επένδυση προτερημάτων 12 εκατομμύρια yuan. Διοργανώνουμε ένα εργαστήριο παραγωγής που οργανώνονται σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, που εξοπλίζονται με τον προηγμένο εξοπλισμό κενής ξήρανσης και τον εξοπλισμό ξήρανσης ψεκασμού, καθώς επίσης και προηγμένες πραγματικού μεγέθους εγκαταστάσεις γραμμών παραγωγής και ανοξείδωτου εξαγωγής εγκαταστάσεων ανοξείδωτου πειραματικές, στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα της κκπ για την κινεζική παραγωγή ιατρικής.
Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
Το Shaanxi Hongda παίρνει «να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις πελατών, την παροχή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων» ως επιχειρησιακή αρχή του. Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και των αδιάλειπτων προσπαθειών, έχουμε καθιερώσει καλές επιχειρησιακές σχέση με περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο όπως η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία. Η επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης: «ακεραιότητα-βασισμένη στο, συνεχής καινοτομία.»
Χαιρετίστε σε Hongda Phytochemistry για το cooperatio!

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM / ODM

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Shaanxi Hongda Phytochemistry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

jane@hongdaherb.com
+8613572180216
13572180216
86-13572180216