Α.Ε. βιοτεχνολογιών wolrd-τρόπων. 

επαγγελματικός κατασκευαστής για το εκχύλισμα φυτών 

Καθιστώντας τη ζωή καλύτερη, 

Φυσικά

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Changsha World-Way Biotech Inc

Changsha World-Way Biotech Inc

1 2 3 4 5 6 7 8
Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc Changsha World-Way Biotech Inc

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Κόσμος-τρόπος
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

CWHO ΕΊΜΑΣΤΕ:

Βιοτεχνολογία Inc.is κόσμος-τρόπων εξειδικευμένη στο μάρκετινγκ των εγκατάσταση-παραγόμενων αποσπασμάτων και του λεπτού chemicasl για τα nutraceutical τρόφιμα και τις καλλυντικές βιομηχανίες. όποιος αποτελείται από μια πεπειραμένη ομάδα που έχει την πρακτική εμπειρία στην κατασκευή και τη διανομή του βοτανικού αποσπάσματος στη διεθνή αγορά. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας για να αναπτύξουμε τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και τις μακροπρόθεσμες σχέσεις με το αμοιβαίο όφελος.

 

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ:

Ο κόσμος-τρόπος είναι κύριος και διαχειρίζεται τα εργοστάσιά του, το κέντρο Ε&Α και των βάσεων εγκαταστάσεων. — — Α.Ε. Micolta εξειδικευμένη στα βοτανικά αποσπάσματα και τον καινοτόμο φυσικό πράκτορα bacteriostasis με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής των βοτανικών προϊόντων πάνω από 1000 τόνοι. — — Ε&Α ονομασμένο κέντρο HerbEx. Ενεργώντας ως δημόσιο πρόγραμμα της εθνικής Biomecical βιομηχανικής βάσης του Τσάνγκσα, HerbEx έχει τα μέρη των ξεχωριστών ανώτερων ερευνητών μέσα στη βιομηχανία, η της οποίας εργασία θα υποστηρίξει έντονα σε QAIQC και την Ε&Α και θα κρατήσει τα επίπεδα πρώτης τάξεως τεχνικά και QA/QC της Α.Ε. κόσμος-τρόπων — — βάσεις εγκαταστάσεων άνω των 1 000 MU ως στήριγμα πρώτων υλών μας. Η ποιότητα των προϊόντων κόσμος-τρόπων βεβαιώνεται από την ακριβή συμμόρφωσή μας στα ακόλουθα πρότυπα: Kosher, Farma Q5, και προγράμματα εξασφάλισης ποιότητας HACCP Certifications.our διατηρείται σε συνεχή βάση.

 

ΤΙ:

Ο κόσμος-τρόπος Inc.is δοκίμασε μεμονωμένα στην παροχή των ποιοτικών βοτανικών αποσπασμάτων. Από την απλή αναλογία αποσπάσματα στα τυποποιημένα αποσπάσματα και τα καθαρισμένα φυσικά συστατικά, προσφέρουμε την ποικιλία και την ποιότητα των αποσπασμάτων που πρέπει να εξασφαλίσετε την επιτυχία των προϊόντων σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha World-Way Biotech Inc

Τηλ.:: 86-731-84686483

Φαξ: 86-731-84686486

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)